Mark Anthony Sallantes Capo. Kung Ako Na Lang Sana 41061.


Kung Ako Na Lang Sana Bituin Escalante Saxophone Cover Saxserenade Book Boyfriends Soul Music Indie Music

August 14 2018.

Kung ako nalang sana saxophone. Beautiful In My Eyes 41190. Kung Ako Na Lang Sana - Alto Sax. Noelito Aquino posted a video to playlist Bb Saxophone.

Himig Handog Music Love Song Festival. 36 - Nyoy Volante - Tuloy Pa Rin Nyoy Volante 356. April 29 2020.

Kung Ako Na Lang Sana Kung Kailangan Mo Ako Kung Tayoy Magkakalayo Kunin Mo Na Ang Lahat Sa Akin L Laklak Leron Leron Sinta Jazz Ligaya Lumayo Ka Man M Maghihintay Sa Iyo Maging Sino Ka Man Mahal Kita Walang Iba Mahal Pa Rin Kita Malayo Pa Ang Umaga Mamang Sorbetero Masdan Mo Ang Kapaligiran Maybe Minsan Lang Kitang Iibigin Mr. Beautiful In My Eyes 41190. Beautiful In My Eyes Latest Release Single.

December Avenue Tabbed by. Kung Ako Na Lang Sana. 40 - Jex De Castro - Dahil Tanging Ikaw Jex De Castro 359.

Akin Ka Nalang Morissette Amon Saxophone Cover. Di ka na mangangailangan pang humanap ng iba. Kung Ako Na Lang Sana - Alto SaxPopularized by Bituin EscalanteTranscribed for Alto SaxIf you havent subscribed to my YouTube channel yet please do.

Read about Kung Ako Na Lang Sana from Saxserenades Opm Sax Cover Vol. Kung Ako Na Lang Sana Lyrics. 1 of 22 Do Verse 1 chords E Ako na lang kung pwede lang I wish A Am Ako na lang ako na lang I guess E A Am Ako na lang ang paborito mong ma miss Oh yes E Hindi ko babasagin ang iyong trip A Am Whatever man ang gusto mong gimik Kung sino sino pang tinatawagan mo ako na lang sana Gm A.

Make It With You. G Fm Bm Em D A C E Gm F Chords for Kung Ako Na Lang Sana - Bituin Escalante Saxophone Cover Saxserenade with song key BPM capo transposer play. Bituin Escalante was also awarded Best Interpreter for this song and was later on given a platinum award for said album.

Paubaya Moira Dela Torre Saxophone Cover Saxserenade. Beautiful In My Eyes. Follow me For BookingEventsWeddings Inquiries HereFacebook Page.

Opm Sax Cover Vol. 41 - Hazel Faith - It s All. Kung Ako Na Lang Sana - BbTenorSoprano Sax.

12102017 A Karaoke Channel made for Filipinos who loves singing or listening instrumental music with their favorite OPM artistsWe make karaoke and instrumental cover. 38 - Tres Hermanas - True Colors Tres Hermanas 507. In 2012 he was cast in his first.

1 and see the artwork lyrics and similar artists. Saxcover kungakonalangsana opmsaxcoverFollow me on myFacebook. KUNG AKO NA LANG SANA written by Soc Villanueva is the 2002 ABS-CBN Himig Handog Music Love Songs Festival grand prize winner.

Kung Ako Na Lang Sana - SaxSerenade. Kung Ako Nalang sana. Kung Ako Na Lang Sana Bituin Escalante Saxophone Cover.

April 29 2020. 39 - Kyle Juliano - If You re Not the One Kyle Juliano 356. Kung Ako Nalang Sana Artist.

Thank you ulit and labyu allKung akoy nagkasala patawad na sana. Kung Ako Na Lang Sana. Like and Subscribe for more SaxCover.

49054 Cred 13965 Submissions. Kung Ako Na Lang Sana - BbTenorSoprano SaxPopularized by Bituin EscalanteTranscribed for BbTenorSoprano SaxIf you havent subscribed to my YouTube chan. Di ka na muling luluha pa.

Kung Ako Nalang Sana - JBara. Heto ka nanaman Kumakatok sa aking pintuan Muling naghahanap ng makakausap At heto naman ako. 30032021 Kung Ako Na Lang Sana.

KUNG AKO NALANG SANA by Khalil Ramos - Karaoke Lyrics on Smule. Love Of My Life. 37 - Julie Anne San Jose - Nobela Julie Anne San Jose 440.

Noelito Aquino posted a video to playlist Alto Sax. To move an annotation to different lyrics in the song use the menu to switch to referent editing mode. 35 - Kaye Cal - Kung Ako Na Lang Sana Kaye Cal Maya Michael Pangilinan 445.

Album- Himig Handog Love Songs on. Kung Ako Na Lang Sana.


Up Dharma Down Pag Agos Among My Fave Songs Of Udd Updharmadown Udd Dharma Songs Downs